Recent Posts

mandag 27. juni 2011

Flytelysdekorasjon - et lite tips!

Vakker dekorasjon til sommeren kan du skape helt enkelt! Små telys i søte glassbåter og nydelige blomster som bader i vann, gir med en gang sommerlige assosiasjoner. I en flytelysdekorasjon får du fremhevet disse lekre detaljene, og du skaper en frisk og skjønn stemning.
Ha vann i en glassbolle til noen cm under kanten. Husk at de små glasskålene eller flytelysene kommer til å presse vannet noe oppover. Tilsett noen dråper med vannfarge i en tone som går igjen i den øvrige borddekorasjonen, og bland fargen jevn med en gaffel. Dersom et par slanke kronelys i rosa pryder bordet, så kan du skape et søtt og rosa tema ved å gi vannet i flytelysdekorasjonen samme farge. Har du satt frem en skål med pærer eller meloner, kan vannet farges lysegrønt som på bildet over.
De flytende detaljene kan så sjøsettes. Flytelys eller telys i små glasskåler skaper harmoni og nette blomster gir dekorasjonen sjel. Velg nøytrale farger slik at detaljene går overens og passer inn i helheten. Det er også mulig å ha noen glatte dekorsteiner i bunnen av glassbollen om du ønsker en mer maritim stil.

Lykke til, og god sommer!