Recent Posts

lørdag 23. juli 2011

Juks og behag

Er du stadig ute på farten, fanget i tidsklemmen eller eier du simpelthen ikke grønne fingre? Jeg kan forsikre deg om at du ikke er ensom i denne stilling. Stadig vekk kapitulerer selv blomster man har vist stor omsorg for og som man møysommelig har pleiet, og nytelsen av dem blir dermed kortvarig og lett. Det er i denne forbindelse at jeg har gjort en banebrytende oppdagelse!


Det er noe som heter kunstige blomster kunstige blomster, og disse kan faktisk være fullgode alternativ til de naturlige plantene. Dette gjelder selvfølgelig bare hvis de er ordentlig utført og ser troverdige og ekte ut. Tidligere lyste det UEKTE lang vei av de kunstige blomstene, men i de senere årene har det vært en rivende utvikling på dette feltet. Noen blomster kan man ikke en gang skimte at er menneskeskapte.

Blomster og planter er en selvskreven del av ethvert interiør med nogenlunde respekt for seg selv, og de gode, kunstige vekstene gir det samme skjønne uttrykket. Det er mange uvurdelige fordeler med disse, så som at de krever langt mindre besværlig arbeid, at de ser forbausende vakre ut i mye lenger tid og at de ikke er et sørgmodig innslag som gjestene med påtatt medfølelse trøster deg for. Kom hjem fra ferien, og de kunstige blomstene står seg like godt som da du dro!

Grønne potteplanter, burgunderrøde stilkroser og stilrene orkideer finnes alle i naturtro utgaver som kunstige blomster. Finn de blomstene du foretrekker og la dem få ansvarsoppgaven å gi liv og salighet til hjemmet! Med disse nydelige, kunstige blomstene behøver du ikke å ofre stell en tanke, men kun la din ypperlige smak og sans være i sentrum. (En sådan respektabel egenskap er jeg fullt overbevist om at man kan være i besittelse av til tross for ulykksalige erfaringer med umedgjørlige blomster fra tidligere.)

Og om en vase ved et hendelig uhell skulle velte så fører dette kun til den store glede at du har fått en spennende vri på dekorasjonen!